
З настанням весни люди все більше замислюються над правильним харчуванням, прагнуть оздоровити організм і покращити фігуру. У щоденному раціоні з’являється розмаїття овочів, фруктів, а жінки активно шукають у мережі рецепти корисних салатів та дієти, які б допомогли тримати себе у гарній формі.Якщо у вас є велике бажання поліпшити свій раціон, але часу обмаль, NOVUS вже взяв цю відповідальну місію на себе, додавши у меню багато весняних салатів і легких страв.»Тримати себе у гарній формі, харчуватись здоровою їжею можна, не обмежуючись відварним курячим філе. Аби клієнти могли отримувати користь від страв і задоволення від смаку, ми постійно вдосконалюємо меню», — діляться у Новус. Почнемо з вітамінізації — Майстри Смаку NOVUS пропонують урізноманітнити свій раціон салатами з цікавими смаковими поєднаннями та лише з натуральних складових:Салат з ніжним качиним м’ясом, до якого додали грушу і сир фета, доповнили хрумким салатним листям та заправкою з нотками імбиру та лимонуВишуканий салат з сиром брі, мікс-салатом, доповнений волоськими горіхами, яблуками, та журавлиною. Поєднано з пікантною медовою заправкою з нотками часникуСалат Оранж, у якому запечене соковите філе індички поєднали з апельсинами, зернами гранату, мікс — салатом, руколлою та заправкою на основі солодкого чілі-соусуСалат з манго і курячою печінкою, де хрумке листя салату у витонченому поєднанні зі стиглим манго та ніжною курячою печінкою. Смак підкреслено пікантним соусом на основі гірчиці та медуПоціновувачам морепродуктів — салат з маринованими мідіями, салатним міксом, пекінською капустою, помідорами та маслинами.
Також Майстри Смаку підготували перелік страв для клієнтів, які прагнуть дотримуватися правильного харчування у Великий піст:Салат «Квітень», де вже в назві закладено весняну свіжість і легкість: редис, бебі-морква, свіжі огірки, ароматна кінза, мікрогрін редиса, чорний кунжут та часник.Салат із запеченим буряком та гарбузом, з додаванням гарбузового насіння та пікантною заправкою пірі-пірі.Асорті салат з цілим вітамінним комплексом: цвітна капуста, броколі, перець болгарський та свіжі огірки.Нашу корисну підбірку сьогодні завершують овочі з соусом теріякі: запечені бебі-морква та кукурудза, спаржева квасоля, жовтий та червоний болгарський перець з соусом териякі. «Якісні інгредієнти, відсутність консервантів та свіжість продукції — і ваш організм обов’язково вам подякує гарним самопочуттям», — діляться в NOVUS.